Telefon
WhatsApp
Trabzonlular yılın en iyi siyasetçisi Gökhan Arslan dedi

Trabzon Dernekler Fedarasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu; Bu ödüle layık görülen federasyonumuzun Genel Başkan Yardımcısı olan değerli yol arkadaşımız Gökhan Arslan'ı tebrik ediyorum. Kendisi Trabzonlulara ve Derneğimize maddi manevi büyük desteklerde bulunmuştur. Siyasi olarak Güngören'de Trabzonlu olarak farkındalığını ortaya koymuştur. Bizler de Trabzon Dernekleri ve Federasyonu olarak her daim arkasında ve destekçisi olacağız.

 

MHP Meclis Üyesi Gökhan Arslan ise konuşmasında şunları kaydetti:

Öncelikle Trabzonlu hemşerilerime bana bu ödülü layık gördüklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Bizler, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin "Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile, Ülkemizin her tarafında azimli ve inançlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere layık görülen bu ödüller aslında partimizin kendisine verilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakımızın milletimizden aldığı güçle daha nice başarılara imza atacak ve 2023’de tekrardan halkımızın teveccühü ile hizmet etmeye devam edecektir. 

Bizler ise bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı daha da sıklaştırıp, partimizin söylemlerini ve icraatlarını milletimize tüm alanlarda söylemeye devam edeceğiz.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği