Telefon
WhatsApp
MHP'li Gökhan Arslan: Parası Olmayanı Ölüme mi Terkedelim

Yaşadığı kente hizmet etmek için gece gündüz çalışan MHP'li Gökhan Arslan, 2019'da göreve başladığı Güngören Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden itibaren her meclis toplantısında, Güngören ilçesi için kentsel dönüşümünü gerekli ve mecburi olduğunu defalarca dile getirmişti.

Olası depreme karşı Güngören için acilen önlemler alınması gerektiğini söyleyen MHP'li Gökhan Arslan, "Ülkemiz bugünlerde depremle çok acı bir şekilde mücadele etmekte olup, Türkiye deprem kuşağında bir ülkedir. Güngören ilçemiz içinde, beklenen İstanbul depremi ile alakalı plan değişikliği yaparak yerinde dönüşümün, parsel birleşmesi sonucunda imar artışı, çekme mesafesi 3 mt’den 1,5 mt’ye düşürülmesiyle dönüşüm önü kısmen açılmıştır. Parası olmayan ve anlaşamayan vatandaşlarımız var. Bunları da ölüme terk edemeyiz. Binalarımızı kentsel dönüşüme sokamıyorsak eğer, güçlendirme projeleri ile güçlendirmemiz gerekmektedir.

Arslan; İstanbul depreminin ne zaman olabileceğini tahmin etmenin imkânsız olduğunu "Deprem yakın bir gelecekte de olabilir, on yıllar sonra da. Dolayısıyla yaklaşan tehlikenin farkına varılmalı'' uyarısında bulundu ve "Şimdiden hazırlanmak önemli" tavsiyesini verdi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği