Telefon
WhatsApp
MHP İl Başkanlığı’ndan Trabzonlulara iftar programı

İftar yemeğine MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MHP İstanbul İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanvekili İdris Türk, Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Güngören Belediyesi MHP Meclis Üyesi Gökhan Arslan, Trabzon Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve birçok sayıda stk temsileri katıldı. 

İftar programında Trabzon Dernekler Federasyonu adına konuşma yapan Gökhan Arslan ise şunları ifade etti.

"Trabzon, memleketimiz, değerimiz, toprağımız, Türkiye'nin kadim şehri

Mavi ile yeşilin birleştiği hırçın dalgaların, sarp dağların, fatihlerin, kanunilerin, şehzadelerin şehri..

Trabzon nice din ve fen alimleri yetiştirmiş olan şehir.

Bizler bu şehrin evlatları olarak ne kadar gurur duysak azdır. Trabzonlu bu ülkenin çimentosudur. Bizler parasız yaşarız, zorluklarla mücadele ederiz ama vatansız, topraksız, bayraksız yaşayamayız. Bunun en önemli kanıtı Sultan Murat yaylasındaki şehitlerimiz ve şehitliğimizdir. Bunun en önemli örneği; Kurtuluş mücadelesinde Trabzon Müdafa-i Hukuk Cemiyeti'nin göstermiş olduğu mücadeledir. 

Sakarya Meydan Muharebesinde 3. Tümen'e yardıma koşan ve şehit olan dedelerimizdir. Benimde akrabam olan Şehit Kaymakam Muhammed Fatif Safitürk'dür. Küçük yaşına rağmen, büyük yüreklilik gösteren Eren Bülbül'dür. Söz konusu vatan ise Trabzonlu hassastır. Konu bayrak oldu mu, islam oldu mu Trabzonlu hassastır. Bu vatanı vatan yapan üstündeki kandır ve bu kanı fazlasıyla vermiş olan vilayet Trabzonludur, Trabzondur. 

Memleket ne zaman dara düşşe yine aynı şeyi yapmaktan çekinmez. Terörle mücadelede de bunu en net şekilde gösteren bir memleketin evlatlarıyız. Hemen hemen her köyümüzün mezarlığından en az bir naaşımızda bayrağımız dalgalanır. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğini dirliğini bozmaya çalışanlarla mücadele etmiş ve toprağa düşmüş şehit olanların mezarlarıdır. 

Muhammed Fatih Safitürk pkk terör örgütü tarafından şehit edildi. Küçük yaşına rağmen koca yürekli Eren Bülbül yine pkk terör örgütü tarafından şehit edildi. 

Şimdi bazıları çıkmış o terör örgütünün sözde siyasi lideri terörist Selahattin Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kuruyor. Demirtaş çıksın diye propagandalar yapıyor. 

Trabzon ve Trabzonlu bunu yemez. 

Biz büyük bir aileyiz. Bizden alim çıkar, bizden iş adamı çıkar, bizden doktor çıkar, ama bizden tek vatan haini çıkmaz. 

Bir husus daha var ki değerli hemşerilerim o sene bu sene... Trabzonspor'umuzun Şampiyonluğunu şimdiden kutluyorum. 

Bu gece bizleri bu organizasyonda bir araya getiren İstanbul İl Başkanımız Sayın Birol Gür Başkanıma ve tüm Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği