Telefon
WhatsApp
İYİ Parti Bahçelievler’de sahaya indi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun Ağustos ayı boyunca hafta sonları Milletvekilleri ve GİK üyeleri ile halkın dertlerini dinleyip sıkıntılarına çözüm arayacaklarını açıklamasının ardından il genelinde ziyaretler devam ediyor. Bu ziyaretlerden biri de Bahçelievler’de gerçekleştirildi. İYİ İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Cevat Saraç ve partinin il yönetimi, Bahçelievler’de ilçe yönetimi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BEYAZ: BU İNSANLARI MEMLEKETLERİNE GÖNDERECEĞİZ

İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, ilçe başkanlığında yaptığı konuşmasında “Meclisimiz 1 Ekim’e kadar tatilde ama biz genel başkanımızın talimatıyla İstanbul’da çalışmaya devam ediyoruz. Sahada gezdiğimizde Suriyeliler ve Afganlar konusunda çok eleştir alıyoruz. Sayın genel başkanımız, Cumhurbaşkanımıza ‘Beni görevlendir Esad ile görüşeyim. Bir Genel Başkan, bir anne olarak Suriyelilerin can güvenliğini sağlayarak Ülkelerine göndereyim.’ dedi. Fakat karşılık gelmedi. Biz gelirsek önce can güvenliğini sağlayarak bu insanları memleketlerine göndereceğiz.” dedi.

SARAÇ: SINIRLARI KEVGİRE DÖNDÜRDÜLER

Kurucular Kurulu ve GİK Ütesi Cevat Saraç ise “Gerek Afgan gerek Suriyelilerin ülkemize Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) gereği getirilmesi, gerek Türk milleti aleyhine yapılanlar ve yapılacak olanlardan kurtulabilmek için ilk önce İktidar olmalıyız. Yoksa bu Afganlar nasıl geliyor? Türkiye’ye gelene kadar hiçbir ülke sormaz mı ‘Nereye gidiyorsun?’ diye? Sınırları kevgire döndürdüler. Asker sevkiyatı gibi sadece genç erkekler geliyor. 5,5 milyon Suriyeli, bir kaç yüzbin Afgan sığınmacı var. Görüyorsunuz videoları. Yani bunlar savaştan kaçmıyor.” dedi.

TALEPLER NOT ALINDI

Heyet, ilçe başkanlığındaki konuşmaların ardından saha çalışmaları kapsamında de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi, talepleri not aldı.

Kaynak: Kent Yaşam Gazetesi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği