Telefon
WhatsApp
İstanbul Posoflular Derneği Yine Öğrencileri Sevindirdi

Geleneksel olarak  her yıl öğrencilere burs veren 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında 124 burs veren İstanbul Posoflular Kültür ve Dayanışma derneği, 2021-2022  Eğitim ve öğretim yılında 132 Öğrenciye burs verecek.

Merkezi Güngören'de bulunan Posoflular dernek  merkezinde Dernek Başkanı Aydın Karadağ başkanlığında yapılan burs toplantısında 154 başvuruyu değerlendiren Yönetim kurulu ilk aşamada 132 kişinin bursu onayladılar

Toplantı sonrası Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan İstanbul Posoflular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Aydın Karadağ, öncelikle 10 yıldır  aralıksız sürdürdüğümüz eğitim destek kampanyasına desek sunan bütün Posoflu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İyiki varlar. diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Karadağ konuşmasını şöyle sürdürdü; “En büyük yatırım, insana olan yatırımdır.” anlayışı İle hareket eden yönetim kurulumuz 2021-22 eğitim ve öğretim yılında üniversite de okuyan ihtiyaç sahibi Posoflu öğrenci kardeşlerimizden gelen 154 başvuruyu değerlendirerek ilk aşamada toplanan kaynağa göre 132 kişinin bursu onaylanmıştır.

Bu öğrencilerden 13 kişi TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİDİR. Çok sayıda MÜHENDİSLİK VE HUKUK FAKÜLTESİ Öğrencisi bulunması Posoflunun okumaya olan sevdasının açıkça göstermektedir. Burslarımız 8 ay süreli, aylık 250 ₺ olup her öğrenci için 2000 ₺ dir.

Burs başvuruları ve kaynak arayışlarımız devam etmektedir. Kaynak buldukça burs vereceğimiz öğrenci sayısı da arttırılacaktır inşallah. Bu konuda tüm hemşerilerimizin  az çok demeden katkılarını bekliyoruz.

Yurt içi ve yurt dışından eğitim burslarımıza destek veren değerli hemşerilerimize, işadamlarımıza, dernek ve vakıf yöneticilerimize, arkadaşlarımıza şahsım, yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve tüm Posoflular adına çok teşekkür ederim. Allah tüm yapılan yardımları kabul etsin, herkesten razı olsun.

“Bizler Çalışacağız, Posof ve Posoflu Kazanacak.”

Yağmur KÜPELİ/Güngören/Serhat Birikim

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği