Telefon
WhatsApp
Güngören’deki İBB mülkleri, ilçe belediyesine devredildi

AK Parti meclis üyelerinin 24 Mayıs tarihli ilk meclis oturumunda Güngören ile ilgili verdiği tahsisle ilgili önergeler komisyondan çıkarak meclis gündemine getirildi.

“BELEDİYELER ARASINDA MÜZAKERE EDİLMELİ”

CHP grubu karara “belediyeler arasında karşılıklı müzakere ile kurumlar arası işbirliği gerektiren konulan yerleşmiş usuller göz ardı edilerek uzlaşı yolu denenmeden belediyelerin teknik ekiplerinden ve ilgili müdürlüklerinden görüş alınmaksınız detaylı inceleme yapılmadan önerge olarak getirilmesi doğru değildir” şeklinde muhalefet şerhi düştü.

MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Millet Bahçesi yapılmak üzere yatırım programına alınan TOKİ tarafından proje çalışması yürütülen bölgede kalan, mülkiyeti İBB'ye ait yaklaşık 20 bin metrekarelik alan da 10 yıl süreyle bedelsiz olarak Güngören Belediye Başkanlığı'na oy çokluğu ile tahsis edildi.  CHP grubu, karara aynı gerekçe ile muhalefet şerhi düşerek “red” oyu kullandı. Devredilen parseller üzerinde  Aliya İzzet Begoviç Parkı, Spor Parkı ve Güneştepe Spor Sahası ve kültür merkezi bulunuyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği