Telefon
WhatsApp
Güngören’de engellilere evde kuaför hizmeti

Güngören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, engelli vatandaşlar için yıllardır devam ettirdiği evde kuaför hizmetine ara vermeden sürdürüyor. Evde kuaför hizmeti ile dışarıya çıkamayacak durumda olan engellilere evlerinde saç kesimi, sakal tıraşı ve saç bakımı gibi kuaför hizmetleri veriliyor.

BAŞVURULAR, BELEDİYENİN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NE YAPILIYOR

Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla yürütülen proje kapsamında; kuaför hizmetinden yararlanmak isteyen engelliler, Güngören Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi’ne başvuruda bulunuyor. Gelen talepleri kayıt altına alan belediye ekipleri hangi gün ve hangi saatte kuaför hizmetinden yararlanmak isteyen engellilerin iletişim adreslerini alarak randevularını oluşturuyor. Talepleri değerlendiren yetkililer vakit kaybetmeden harekete geçerek, önceden belirlenen gün ve saatinde kuaförleri engellilerin evlerine kadar götürüyor. Engellileri, evlerinde ziyaret eden kuaförler de onların tercihlerine göre saç kesimlerini ve saç bakımlarını yapıyor.

“ENGELLİ BİREYLERİ SOSYAL HAYATA KAZANDIRMAK AMACIYLA NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Uygulamanın devam ettiğini belirten Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, “’Engelsiz Yaşam Merkezi’ ile birlikte evden çıkamayacak durumda olan engellilere pandemi nedeniyle zor şartlar altında yapılan evde kuaför hizmetini artık aralıksız sürdüreceğiz. Engelli bireyleri sosyal hayata kazandırmak amacıyla ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Onların her zaman yanındayız. Yeter ki onlar morallerini yüksek tutup, hayata sıkı sıkıya sarılsınlar ve bizden dualarını esirgemesinler” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği