Telefon
WhatsApp
Güngören’de düzenlenen e-spor turnuvasının kazananları belli oldu

Güngören Belediyesi’nin düzenlediği e-spor turnuvasına gençler yoğun ilgi gösterdi. Gençlerin e-spor oyunlarıyla doyasıya eğlenip yarışma fırsatı bulduğu turnuvada 64 takım League Of Legends oyununda kıyasıya yarıştı. 64 takımın katıldığı turnuva e-spor meraklılarının yakından takip ettiği Caner Güngörür (Jhonnie)  ile Aykut Özgan’ın (Euphoni) sunumuyla Güngören Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Güngören’de düzenlenen e-spor turnuvasının kazananları belli oldu

 

GENÇLERİN SEVDİĞİ NE VARSA BİZLER DE ORADAYIZ

Yapılan maçlar sonucunda birinci olan ‘Sıvtevcıvz Tıvz’ Takımı 7 bin 500 TL’lik ödülün sahibi oldu. Birincilik kupasını Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in elinden alan gençler ‘Böyle bir turnuvadan ötürü çok teşekkür ediyoruz’ dediler. Başkan Demir de “Gençlerin sevdiği ne varsa bizler de oradayız. Onlar için çalışmaya devam ediyoruz. Güzel bir aktivite oldu. Katılan genç arkadaşlarımıza bizler de teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz” dedi.

2 gün boyunca Güngören Belediyesi’nin alt salonunda doyasıya eğlenen ve yarışan gençler hazırlanan ekranlardan anlık yapılan karşılaşmaları takip ettiler. Turnuvada dereceye giren takımlara 15 bin liralık ödül havuzundan ödüller dağıtıldı. Birinciye 7 bin 500 TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye ise 2 bin 500 TL’lik ödül verildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği