Telefon
WhatsApp
Güngören'de atık pilleri topla, hediyeyi kap

SIFIR ATIK PROJESİNDE PİLLERİ GETİREN ÖĞRENCİLER HEDİYELERİ KAPTI

GÜNGÖREN'DE SIFIR ATIK EĞİTİMİ İLK MEVYESİNİ VERDİ

ATIK PİLLERİ TOPLA GETİR HEDİYEYİ KAP

Güngören'de 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında belediyenin teknik personellerince öğrencilere ve velilere verilen eğitimlerin ardından başlatılan kampanya ilk meyvesini verdi. Kendi atık pil kutusunun tasarımı yapan öğrenciler, topladıkları pilleri Güngören Belediyesi ekiplerine teslim ederek sürpriz hediyeler ile ödüllendirildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında çalışmalarına hız veren Güngören Belediyesi'nden 'atık pil' toplayan öğrencilere sürpriz yapıldı. Proje kapsamında Güngören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personellerince okullarda, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere sıfır atık eğitimleri verildi. Büyük ilgi gören eğitimlerin ardından başlatılan kampanya ilk meyvesini verdi.

ÖĞRENCİLER TASARLADIKLARI ATIK PİL KUTUSUNDA TOPLADIKLARI PİLLER İLE HEDİYELERİ KAPTILAR

Çevre dostu öğrencilerin yetişmesine vesile olan eğitimler sonucunda 50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler kendi atık pil kutularını tasarladı. Öğrenciler tasarladıkları atık pil kutularında biriktirdikleri atık pilleri Güngören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne teslim ederek sürpriz hediyeler ile ödüllendirildi. Hediyeleri alan öğrenciler böyle bir projenin içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını ve kendi çevrelerinde de bu konuya dikkat çekmeye çalıştıklarını dile getirdiler. 

Güngören Belediyesi ekipleri tarafından ilçedeki tüm okullara, marketlere, muhtarlıklara, kamu ve özel kurumlara, sitelere, hastane ve eczanelere atık pil kutuları yerleştirildi. Bu sayede projeye tüm vatandaşların destek vermesi hem kolaylaştırıldı hem de önemli bir farkındalılık oluşturuldu.

Kaynak: Güngörenin Sesi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği