Telefon
WhatsApp
CHP'li Vekiller Güngören'de esnaf ve muhtarları ziyaret etti

Cumhurhaber'de yer alan habere göre; halkın alım gücünün oldukça düştüğüne dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Özgür Karabat, esnafın da artan maliyetlerden şikayet ettiğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Özgür Karabat,CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre, Güngören İlçe Başkanı Temel Akkoç ve İlçe Yöneticiler Güngören ilçede saha çalışması yaptı vatandaşlar,Muhtarları ve Pazar esnaf ile buluştu.

CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Özgür Karabat,Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Güngören İlçe Başkanımız Temel Akkoç, Grup Başkanvekilimiz Engin Altay, İstanbul Milletvekilimiz Yunus Emre ve örgütümüz ile birlikte Haznedar Mahallesi Perşembe pazarı esnafını ve alışveriş yapan yurttaşlarımızın dertlerini dinleyip çözümü için değerlendirmelerde bulunduk.Haznedar Mahallesi Muhtarı Özcan Akkoyun ,Güven Mahallesi Muhtarı Ali Çolak,Mareşal Mahallesi Muhtarı Nuray Aydın , Akıncılar Mahallesi Muhtarı Sevgi Arslan ve Merkez Mahallesi Muhtarı Osman Kılınç’ı ziyaret ederek devam ediyoruz.''

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği