Telefon
WhatsApp
ÇAREDER, Öğretmenler Gününü kutladı

Başkan Arslan mesajında:

Bizler için çok kıymetli olan, farkında olalım veya olmayalım hepimizin şahsi tarihinde izleri bulunan, her zaman sevgiyle, saygıyla yâd ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı gününü hep birlikte kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.
 
Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; “Öğretmenler! Yeni nesli, Cumhuriyetin özverili öğretmen ve eğitmenleri sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin yeteneğiniz ve özverinizin derecesiyle uygun olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu kalite ve yetenekle yetiştirmek sizin elinizdedir.” diyerek öğretmenlerimizin omuzlarındaki mesuliyeti en net biçimde ortaya koymuştur.
 
Geleceğimiz olan çocuklarımızı, büyük fedakarlık ve özveri göstererek şefkat ve merhametle; Vatanımıza, Milletimize ve Devletimize sevdalı, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli bireyler olarak yetiştiren öğretmenlerimiz, hiç şüphesiz her türlü takdir ve değerin üzerindedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, görevi başında Şehit olan ve ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği