Telefon
WhatsApp
AK Parti İstanbul Milletvekili İffet POLAT Güngören Trabzonlular Derneğini ziyaret etti

Güngören Trabzonlular Derneği tüm siyasi partilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Dün akşam AK Parti İstanbul Milletvekili İffet POLAT, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Devran YALÇINKAYA, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin DEMİR, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet ALBAYRAK ve ilçe teşkilatı katıldı.

Karşılık sohbet şeklinde yapılan toplantıya Trabzonlu esnaf, kanaat önderleri ve dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını yapan Güngören Trabzonlular Derneği Başkan İbrahim YILMAZ konuşmasında, "Güngören Trabzonlular Derneğimizde bizler üyelerimiz ve hemşehrilerimiz olarak siyaset yapmayacağımızı, derneğimizde siyaseti muhattabı olan ilçe başkanları, il ve genel merkez yöneticileri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcilerine kapımız açık olup, gerekli bilgilerindirmeleri kendileri yapacaktır. Bizler her siyasi görüşme kapımız açık olup, herkesi burada ağırlamaya devam edeceğiz." 

İbrahim YILMAZ'dan sonra söz alan AK Parti İlçe Başkanı Devran YALÇINKAYA ise, "Güngören Trabzonlular Derneğine misafirperverlikleri ve siyasi yaklaşımları için teşekkür ettiğini ve her fırsatta derneklerini ziyaret edeceklerini söyledi."

İlçe Başkanı Devran YALÇINKAYA'dan sonra söz alan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin DEMİR, "Şantiye alanına dönen Güngörenin her yerinden tesisler yaptıklarını, bundan sonrada hizmetlerin ve açılışların devam edeceğini, dernekler ile olan ilişkilerin ve ziyaretlerin önümüzdeki dönemde dahada arttırılarak devam edeceğini söyledi."

Son olarak söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili İffet POLAT; "AK Partinin kuruluşundan bugüne olarak faaliyetlerini ve gündem üzerine politikalarını anlatarak, Trabzonlu esnaf ve vatandaşların sorularını alarak, samimiyetle cevapladı. Program sonunda Güngören Trabzonlular Derneğinin 4 yıldır devam eden filografi kursu hocası Nagehan KOCABAŞ eğitmenliğinde icra edilen bir tablo hediye edildi. Bunun üzerine Sayın POLAT, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ettiğini söyledi."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği