Telefon
WhatsApp
Musa KELEŞ, mecliste belediye yönetimine sert çıktı: Her şeyin hesabını vereceksiniz.

Musa KELEŞ'in belediye meclisinde yapmış olduğu konuşma:

Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçimi ile Güngörenli hemşehrilerimizin oyu ve desteği ile Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayız.
Demokrasinin gereği kimimiz iktidar partisini, kimimiz ise ana muhalefet partisini temsilin koltuklarda yerimizi almış durumdayız.


Bizler CHP Belediye Meclis üyeleri olarak 31 Mart 2019’dan bugüne 11 mahallede hemşehrilerimizin dertlerini meclise taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz. Zira; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun Meclisin bilgi edinme ve denetim yolları kenar başlıklı 26. Maddesi uyarınca “Belediye meclisi, bilgi edinme ve denetim yetkisini faaliyet raporunu değerlendirme, denetim komisyonu, soru, genel görüşme ve gensoru yoluyla kullanır. Meclis üyeleri, meclis başkanlığına önerge vererek belediye işleriyle ilgili konularda sözlü veya yazılı soru sorabilir. Soru, belediye başkanı veya görevlendireceği kişi tarafından sözlü veya yazılı olarak cevaplandırılır.”


Bizler kanunun verdiği hak ve yetkiye dayanarak denetim hakkımızı kullanmak adına onlarca soru önergesi vermiş olmamıza rağmen bugüne kadar vermiş olduğumuz soru önergelerinin hiç biri ama hiç biri ne belediye başkanı ne de görevlendirdiği kişi tarafından cevaplandırıldı.
Bütünden parçaya hepimiz sağır dilsiz olmuşsunuz. Ankara'da Cumhurbaşkanı, Bakan, Merkez Bankası Başkanı 128 milyar Doların cevabını vermiyor. Sizler de burada bizim sorularımıza cevap vermiyorsunuz. Bu vurdum duymaz, bu aymaz yönetim anlayışı yukarıdan aşağıya, doğudan batıya tüm yurdu sarmış durumdadır. Ama sanmayınız ki sizin bu yok sayan zihniyetiniz karşısında susacağız…


Sanmayın ki duracağız…
Yorulacağız…
Çünkü bizler Adiloş Bebelere söz verenleriz.
Bizler, bizim olan sabahın doğuşunu bekleyenleriz.
İşte o sabah tan ağardığında bizler yine soru soracağız ama siz bu kez yaptığınız her şeyin hesabını vereceksiniz.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Güngören Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği